Det firecifrede medlemsnummer findes på adressetiketten på JR-nyt.

Medlemsnummeret skal bl.a. bruges ved stævnetilmeldinger, hvalpeanmeldelser og ved brugeroprettelse på hjemmesiden.

Ja - hvis du gerne vil have adgang til medlemsområdet på hjemmesiden, er det nødvendigt at være registreret bruger. Vi har ikke brugt kræfter på at overføre brugere fra den gamle hjemmeside, så det er nødvendigt at registrere sig igen.

Husk at du sammen med navn skal opgive medlemsnummer. Registreringer der ikke kan identificeres som medlemmer bliver slettet uden varsel.

Det er en fejl, der kan forekomme hvis du anvender Internet Explorer. Hvis du kan, så brug en anden browser. I Internet Explorer kan du arbejde dig uden om problemet ved at højreklikke på ikonet og vælge "Åbn hyperlink"

Bemærk at tilmeldinger mv., der åbnes i browseren normalt ikke kan udfyldes - åben i stedet med Adobe Acrobat (gratis). I nogle browsere kan formularen udfyldes, men den er blank når den sendes. Så er det bedst at starte med at gemme tilmeldingen på din PC, åbne den med Acrobat Reader og derefter udfylde og sende.

Det er en fejl, der kan forekomme hvis du anvender Internet Explorer 9. Hvis du ikke kan opgradere din Internet Explorer, må du brug en anden browser. Det er ikke en fejl på hjemmesiden.

Velkommen til klubbens hjemmeside

 Great Docs and Support

Registrering som bruger er nødvendig for at se medlemsområdet - skriv til webmaster for at blive registreret - husk at opgive medlemsnummer (findes bag på JR-nyt)  sammen med ønsket brugernavn

Hvis du har problemer med hjemmesiden - kig her

Udeblev JRN

 

Gå til toppen