Fototekstkonkurrencen handler om at hitte på de bedste undertekster til pletskud af Jacks i alle de mulige og umulige situationer, vi oplever med dem i hverdagen. Det handler ikke om at være mesterfotograf, og mobiltelefon-fotos er absolut velkomne, for det går ud på at fange øjeblikket, inden det for evigt er gået tabt. Du kan derfor heller ikke vinde noget som helst – udover æren af at have hittet på den bedste tekst.

Fotos indsendes til webredaktionen, der første weekend i hver måned udvælger et af de indsendte fotos til månedens konkurrence.

Over resten af måneden kan alle indsende forslag til undertekster til fotoet, hvorefter webredaktionen udvælger maksimalt 6 af de indsendte tekster til afstemning. Det er tilladt at indsende mere end en tekst per foto, og man må gerne indsende tekstforslag til eget foto.

Ved næste månedsskifte går de udvalgte tekster så til afstemning – samtidig med at den nye måneds foto, og forrige måneds afstemningsresultater, lægges op. Det er kun tilladt at stemme én gang per foto.

- Første gang vi ruller bliver første weekend i november...

 

Indsend foto til ny konkurrence

 

     
Foto 2 Indsendt af: Nina Johnsen og Bent Ole Nielsen, medlemsnummer: 1443  November 2015
Foto 2 NINA 

          

Indsend tekst til fotoet

 

   
Foto 1 Indsendt af: Leon & Janie Hansen, medlemsnummer: 1648 Oktober 2015

 Foto1                              

 

Stem på tekst

Skriv det nr på den tekst du vælger.

HUSK at oplyse dit navn og medlemsnr.

 

Fototekst Indsendt af
1)  “Hva’ så, Mick Dundee, hvor blev du af...?

Bent Ole Nielsen

Medlemsnr: 1443

2)  HVEM kaldte mig for badedyr...?

Morten Bay

Medlemsnr: 1919